AWLD Fotografie. Fotografie met een lach

Commercieel gedeelte

Na de verbouwing van het school gedeelte is het een tijdje stil geweest in het 't Karegat. Maar daar lijkt nu begin 2019 dan toch verandering in te komen. De plannen voor de verbouwing van het commerciële gedeelte zijn gemaakt. Nu nog even wachten op de start. En van wat ik ervan heb gehoord gaat er veel veranderen. Klik op een van de foto's hierboven om naar de volledige reportage van de verbouwing van het commercieële gedeelte te gaan.

Laatste bericht

Vrijdag 03 april  2020. Helaas vandaag net te laat op de bouwplaats om te zien hoe de koelunits in het verlaagde dak zijn geplaatst. Nu is het echter niet meer zo eenvoudig om op het dak te komen nu de …

Schoolgedeelte

In de zomer van 2013 werd er na jarenlang wachten, plannen, wijzigen en nog meer wachten dan eindelijk het groene licht gegeven om het schoolgedeelte in zijn geheel te gaan verbouwen. Vanwege mijn betrokkenheid met de school heb ik toestemming gevraagd of ik de gehele verbouwing mocht fotograferen. Bijna wekelijks ben ik een aantal uren op de bouwplaats geweest. Vanaf het moment dat de bouwhekken er stonden tot aan de sleuteloverdracht. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot een mooie serie foto's waarin goed de bouwwerkzaamheden in terug te zien is.
AWLD Fotografie. Fotografie met een lach