AWLD Fotografie. Fotografie met een lach

School gedeelte

Na een lange tijd gaat het dan toch gebeuren. Er wordt gestart met de verbouwing van het karregat. De werkzaameden in het wijkcentrum ‘t Karregat zal plaats vinden met de verbouwing van het SPILcentrum. Hiervoor moesten de gebruikers echter wel tijdelijk een ander onderkomen vinden. Voor Korein is deze locatie gevonden in het SPILcentrum ‘t Hofke en voor de basisschool zijn in de naastgelegen wijk noodunits geplaatst.

Mijn naam is Alexander van der Dussen en woonachtig in de wijk Geestenberg. Vanuit mijn hobby fotografie, mijn betrokkenheid in de wijk en op school leek het mij een uitdaging om de verbouwing aan het SPIL-centrum ‘t Karregat in beeld vast te leggen. Om deze uitdaging aan te gaan heb ik contact gezocht met de Gemeente (opdrachtgever)  en de Aannemer (uitvoerder).

Met deze reportage wil ik een impressie schetsen van de werkzaamheden die nodig waren om tot een nieuw en modern SPILcentrum te komen.

Noodunits

Voordat er kan worden begonnen zal eerst de tijdelijke locatie moete gereed moeten worden gemaakt.

 

Verhuizing

Het tijdelijke onderkomen is geplaatst enkan worden ingericht. Helaas past hier niet alles in en zal er ook het een en ander in opslag gaan.

 

Verbouwing

Het gebouw is leeg, alle vergunningen zijn binnen. Er kaan worden gesloopt om er een modern schoolgebouw ervoor terug te krijgen.